اجتماعیخبر اول

دستورالعمل عتبه مقدس حسینی برای ساماندهی هیئت‌های عزاداری در مراسم اربعین

عتبه مقدس حسینی دستورالعمل جدیدی برای ساماندهی مشارکت هیئت‌های عزاداری در مراسم اربعین امسال منتشر کرد.

میدل ایست نیوز: عتبه مقدس حسینی امروز شنبه دستورالعمل جدیدی برای ساماندهی مشارکت هیئت‌های عزاداری در مراسم اربعین امسال منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، در این دستورالعمل، بر حفظ نظافت هیئت‌ها و اطراف آنها و مشخص کردن اماکن ذبح و رعایت بهداشت در زمان آشپزی و استقرار سطل‌های زباله در کنار هیئت‌ها تاکید شده است.

همچنین از هیئت‌ها خواسته شده است به زمانی که برای عزاداری آنها در کربلا مشخص شده است پایبند بمانند. دوره فعالیت هیئت‌های عزاداری نیز از 14 صفر تا 19 صفر و زمان حرکت دسته‌های عزاداران از 6 صبح تا 12 شب اعلام شده است.

طبق این دستورالعمل، دسته‌های عزاداران باید از ورودی قبله وارد حرم امام حسین(ع) شوند و پس از عبور از صحن مطهر به سمت بین‌الحرمین پیش بروند و از عتبه مقدس عباسی نیز عبور کنند و از ورودی قبله حرم حضرت عباس(س) خارج شوند.

علاوه بر این، هر استان فقط می‌تواند یک هیئت عزاداری در مراسم اربعین داشته باشد و به منظور جلوگیری از تداخل هیئت‌ها، برای عبور هر هیئت ساعت مشخصی تعیین شده است.

طبق این دستورالعمل، زنان نمی‌توانند هیئت‌های عزاداری مردانه را در مراسم اربعین همراهی کنند. همچنین مسئولیت امنیت هر هیئت برعهده سرپرست هیئت است و او وظیفه دارد از حضور افراد غریبه در هیئت عزاداران جلوگیری کند. از هیئت‌ها خواسته شده است هرگونه رفتار مشکوک را به نیروهای امنیتی اطلاع دهند.

علاوه بر این، عزاداران اجازه ندارند سلاح سرد یا گرم به همراه داشته باشند و تصاویر یا پرچمی را که نماد دینی یا سیاسی است، به دست بگیرند.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 4 =

دکمه بازگشت به بالا