اجتماعیسیاسی

پوتین آتش‌سوزی استان واسط را به رئیس جمهور عراق تسلیت گفت

در پی فاجعه آتش سوزی مرگبار در هایپرمارکت شهر الکوت در استان واسط، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با ارسال پیامی، به عبداللطیف جمال رشید، رئیس جمهور عراق تسلیت گفت.

میدل ایست نیوز: در پی فاجعه آتش سوزی مرگبار در هایپرمارکت شهر الکوت در استان واسط، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه برای عبداللطیف جمال رشید، رئیس جمهور عراق پیام تسلیت فرستاد.

بر اساس بیانیه دفتر ریاست جمهوری عراق، پوتین در این پیام، تسلیت و همدردی صمیمانه خود به رشید و ملت عراق و خانواده‌های قربانیان این حادثه را ابراز داشت و برای مجروحان شفای عاجل طلب کرد.

رشید همچنین پیام تسلیتی از جانب عاطف المغاوری، رئیس هیئت پارلمانی حزب التجمع در پارلمان مصر، عضو بنیان ‌گذار گروه صلح عربی/عربی و عضو نخستین کنفرانس گفت‌وگوی فرهنگی عربی کُردی دریافت کرد.

المغاوری تسلیت و همبستگی عمیق خود با رئیس جمهور و ملت عراق و خانواده‌های قربانیان این حادثه را ابراز کرد و از خداوند برای قربانیان رحمت و آمرزش و برای مجروحان شفا طلب کرد.

منبع
ریاست جمهوری عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا