اجتماعیسیاسی

تاکید السودانی بر اهتمام عراق به رعایت حقوق بشر ضمن حفظ ارزش‌ها و سنت‌ها

نخست‌وزیر عراق میزبان معاون کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد و نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در عراق بود.

میدل ایست نیوز: ندا الناشف معاون کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد و محمد الحسان نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در عراق، امروز دوشنبه با محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق دیدار کردند.

دفتر نخست‌وزیری عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد در این دیدار، راه‌های تقویت همکاری عراق با کمیساریای عالی حقوق بشر، از جمله تدوین سازوکارهای پایدار برای ادامه حمایت فنی، کمک در تأمین حقوق، و ارتقاء توانمندی‌های نیروی انسانی عراق برای مدیریت بهتر پرونده حقوق بشر و عمل به تعهدات عراق در این زمینه، مورد بررسی قرار گرفت.

السودانی ضمن قدردانی از تلاش‌های کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، بر اهتمام دولت عراق به گسترش همکاری با کمیساریا و تدوین برنامه‌هایی تأکید کرد که رعایت حقوق بشر در عراق را در نظر گرفته و در عین حال به ارزش‌ها و سنت‌های فرهنگی و اجتماعی ملت عراق احترام بگذارد.

وی همچنین گفت، عراق تاکنون 8 معاهده اصلی بین‌المللی در حوزه حقوق بشر از مجموع 9 معاهده سازمان ملل را امضا کرده و این حوزه از زمان آغاز به کار دولت فعلی شاهد پیشرفت‌های مثبتی بوده است.

خانم ندا الناشف نیز در این دیدار از سطح همکاری‌ میان عراق و سازمان ملل، به ‌ویژه در حوزه‌های توسعه پایدار، مدیریت محیط زیست و آب و هوا، و حکمرانی خوب، ابراز خرسندی کرد.

وی همچنین از رویکرد دولت عراق در زمینه تقویت چندجانبه‌گرایی در سطح داخلی و منطقه‌ای و احترام به حقوق همه قشرها و گروه‌های اجتماعی، اعلام حمایت کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 12 =

دکمه بازگشت به بالا