انصار الله از حمله موشکی به فرودگاه بن گوریون خبر داد
سخنگوی نظامی انصار الله یمن گفت که این جنبش فرودگاه بن گوریون را با یک موشک بالستیک فراصوت هدف حمله قرار داد.

میدل ایست نیوز: یحیی سریع، سخنگوی نظامی انصار الله یمن امروز پنجشنبه اعلام کرد که یگان موشکی یمن عملیاتی نظامی را علیه فرودگاه «اللد» (بن گوریون) در منطقه یافا در سرزمینهای اشغالی انجام داده است. این حمله با استفاده از موشک بالستیک فراصوت از نوع «فلسطین ۲» صورت گرفت.
به گزارش المسیره، سریع اعلام کرد که این عملیات با موفقیت انجام شد و باعث شد میلیونها صهیونیست اشغالگر به پناهگاهها فرار کنند و فعالیت فرودگاه بهطور کامل متوقف شود.
وی تأکید کرد که ملت یمن با تاریخ پرافتخار، فرهنگ ایمانی و اصول اصیل خود، همچنان در حمایت جهادی و ایمانی از مردم فلسطین ثابتقدم است.
یحیی سریع افزود: تا پیروزی با غزه و تا آزادی با فلسطین هستیم؛ یمن مؤمن و مجاهد بزرگ در راه خدا از سرزنش هیچ ملامتگری نمیهراسد و سرانجام از آن پرهیزگاران است.
وی گفت: عملیات ما تا زمانی که جنگ علیه غزه متوقف و محاصره آن برداشته شود، ادامه خواهد داشت.



