سیاسی

ارتش لبنان نقض حریم هوایی سوریه را تکذیب کرد

ارتش لبنان اعلام کرد گزارش‌های منتشر شده درباره نفوذ نیروی هوایی لبنان به آسمان سوریه به منظور زیرنظر گرفتن تحرکات نظامی نزدیک مرزهای سوریه با لبنان، کاملا نادرست است.  

میدل ایست نیوز: ارتش لبنان اعلام کرد گزارش‌های منتشر شده درباره نفوذ نیروی هوایی لبنان به آسمان سوریه به منظور زیرنظر گرفتن تحرکات نظامی نزدیک مرزهای سوریه با لبنان، کاملا نادرست است.

به گزارش النشره، فرماندهی ارتش لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد، برخی رسانه‌ها و وبسایت‌ها خبرهایی منتشر کرده‌اند مبنی بر این که پس از تهدید گروه‌های مسلح سوری به ورود به خاک لبنان و اجرای عملیات امنیتی در این کشور، نیروی هوایی ارتش لبنان با هدف زیر نظر گرفتن تحرکات نظامی در آن سوی مرز، حریم هوایی سوریه را نقض کرده است.

ارتش لبنان با تاکید بر نادرست بودن این خبرها افزود یگان‌های نظامی، اوضاع در مرزها را زیر نظر دارند و تدابیر لازم را برای کنترل مرزها و محافظت از آنها اتخاذ می‌کنند و ارتباط و هماهنگی با مقامات سوری برای پیگیری هر رویدادی، پیوسته ادامه دارد.

فرماندهی ارتش لبنان در پایان بر ضرورت مسئولیت‌پذیری و دقت در انتقال چنین خبرهایی که ممکن است پیامدهایی داشته باشند تاکید کرد و خواستار دریافت اطلاعات دقیق از طریق بیانیه‌های رسمی ارتش شد.

منبع
النشره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 9 =

دکمه بازگشت به بالا