سیاسی

تاکید وزرای خارجه اردن و انگلیس بر راه حل دو کشوری و ضرورت بازگشایی تمامی گذرگاه‌های غزه

معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه اردن، در تماسی تلفنی با وزیر امور خارجه و توسعه انگلیس با یکدیگر درباره تحولات منطقه و راه‌های تقویت روابط دوستانه میان دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

میدل ایست نیوز:  ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن در تماس با «ایوت کوپر»، همتای انگلیسی خود بر اهمیت افزایش همکاری‌ها و هماهنگی‌ها در زمینه‌های مختلف تأکید کرد.

به گزارش الرای، دو طرف در این مکالمه تلفنی همچنین تحولات غزه را بررسی و بر ضرورت تشدید تلاش‌ها برای دستیابی به آتش‌بس دائمی و فراگیر و نیز لزوم بازگشایی تمامی گذرگاه‌ها برای ورود کمک‌های بشردوستانه کافی و فوری به این منطقه تأکید کردند.

وزرای خارجه اردن و انگلیس تصریح کردند: غزه با یک فاجعه انسانی بی‌سابقه روبرو است که ناشی از حملات اخیر بوده و وضعیت را وخیم‌تر کرده است.

وزیر خارجه اردن همچنین با همتای انگلیسی خود درباره وخامت شدید اوضاع در کرانه باختری اشغالی در نتیجه ادامه اقدامات غیرقانونی اسرائیل، به‌ویژه گسترش شهرک‌سازی‌ها، مصادره زمین‌ها و محاصره اقتصادی، معیشتی و سیاسی مردم و مقامات فلسطینی بحث و تبادل نظر کرد.

الصفدی بر ضرورت اقدام فوری و مؤثر جامعه جهانی برای توقف این اقدامات که تمامی فرصت‌های اجرای راه‌حل دو کشوری و دستیابی به صلحی عادلانه و پایدار را از بین می‌برد، تاکید کرد.

وزیر خارجه اردن بار دیگر با محکوم کردن حمله اسرائیل به کشور برادر قطر، حمایت کشورش از تمامی اقدامات دوحه برای حفاظت از امنیت، ثبات، حاکمیت و تمامیت ارضی و شهروندانش را مورد تاکید قرار داد.

وزیر خارجه اردن در این تماس، ضمن تبریک به کوپر به مناسبت انتصابش، موضع انگلیس در حمایت از راه‌حل دو کشوری و تصمیم این کشور برای به رسمیت شناختن رسمی کشور مستقل فلسطینی در نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل در ماه جاری را مورد تحسین قرار داد.

دو طرف در پایان این مکالمه تلفنی توافق کردند به همکاری‌ها و هماهنگی‌ها در مورد مسائل مشترک ادامه دهند.

منبع
الرای

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − شش =

دکمه بازگشت به بالا