اجتماعیخبر اولسیاسی

الشمری در نشست مشترک با رادان: همکاری امنیتی با ایران موجب بازداشت قاچاقچیان خطرناک شد

وزیر کشور عراق در نشست با فرماندهان انتظامی ایران گفت همکاری امنیتی عراق با ایران موجب بازداشت شماری از قاچاقچیان خطرناک مواد مخدر شد.

میدل ایست نیوز: عبدالامیر الشمری وزیر کشور عراق در دیدار امروز با احمدرضا رادان فرمانده انتظامی ایران گفت همکاری امنیتی عراق با ایران موجب بازداشت شماری از قاچاقچیان خطرناک مواد مخدر شده است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، وزارت کشور عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد، نشست وزیر کشور عراق و فرمانده کل انتظامی ایران با حضور شماری از فرماندهان انتظامی دو کشور امروز یکشنبه در ساختمان وزارت کشور عراق برگزار شد.

در این نشست، موضوعات مهمی مورد بحث و بررسی قرار گرفت که تقویت همکاری در مبارزه با جرائم فرامرزی، تبادل تجربیات و اطلاعات، فعال‌سازی یادداشت‌های تفاهم، تعیین حوزه‌های همکاری و جداول‌ زمانی برای اجرای توافقات و دستیابی به اهداف مورد توافق، در رأُس آنها قرار داشت.

وزیر کشور عراق در این دیدار تأکید کرد، هماهنگی و همکاری میان عراق و کشورهای همسایه برای تحقق امنیت مشترک بسیار مهم است.

وی افزود: هیچ کشوری نمی‌تواند جدا از سایر کشورها بماند یا به ثبات برسد.

الشمری گفت، همکاری امنیتی میان دو کشور منجر به دستگیری قاچاقچیان خطرناک مواد مخدر و افراد تحت تعقیب در جرایم سازمان‌یافته و همچنین کنترل مرزهای بین‌المللی شده است. نتایج این همکاری در جریان زیارت اربعین نیز به ‌وضوح مشاهده شد، و طرح امنیتی ویژه این مناسبت به بهترین وجه اجرا شد.

فرمانده کل نیروی انتظامی ایران نیز در این نشست در جریان عملکرد برخی از مدیریت‌های وزارت کشور عراق و تجربیات این بخش‌ها قرار گرفت.

منبع
واع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + 1 =

دکمه بازگشت به بالا