سیاسی

وزیر خارجه مصر: قحطی در غزه باید پایان یابد

وزیر خارجه مصر در سخنرانی خود در سازمان ملل بر لزوم پایان قحطی در غزه و وارد کردن کمک‌ها به این باریکه تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر امروز شنبه در سخنرانی خود در سازمان ملل گفت که خاورمیانه در آستانه انفجار است.

به گزارش الجزیره، وی افزود که با نگرانی و مسئولیت پذیری به وضعیت خاورمیانه می‌نگریم.

وزیر خارجه مصر تصریح کرد که قاهره آمادگی خود را برای اتکا به چشم انداز دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا برای برقراری ثبات و پایان جنگ و آزادی گروگان‌ها و اسرا اعلام می‌کند.

وی گفت که وضعیت قحطی در غزه باید پایان یابد و ما برای وارد کردن کمک‌ها همبستگی داشته باشیم.

وی با مخالفت قاطعانه با هرگونه سناریو برای کوچاندن ملت فلسطین، گفت که اسرائیل به کشورهای منطقه یکی پس از دیگری دست درازی کرد و آخرین آن حمله به قطر بود.

وزیر خارجه مصر تاکید کرد که کشورش در ایجاد یک نکبت جدید برای ملت فلسطین شریک نخواهد بود.

بدر عبدالعاطی اشاره کرد که منطقه بدون تشکیل کشور فلسطین به ثبات نخواهد رسید.

وی با تاکید بر لزوم حل بحران یمن، گفت که مصر بیش از 9 میلیارد دلار از درآمدهای کانال سوئز را به دلیل ناآرامی‌ها در دریای سرخ از دست داده است.

وزیر خارجه مصر حملات پی در پی اسرائیل به لبنان و سوریه را محکوم کرد.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا