سیاسی

المندلاوی: مشارکت عراقی‌ها در انتخابات، نشان از همزیستی مسالمت‌آمیز است

نایب رئیس اول مجلس نمایندگان عراق، تأکید کرد که مشارکت مستمر شهروندان عراقی در انتخابات‌های مختلف، دلیل محکمی بر همبستگی ملی و تعهد جامعه عراق به همزیستی مسالمت‌آمیز است.

میدل ایست نیوز: محسن المندلاوی، نایب رئیس اول مجلس نمایندگان عراق، امروز سه‌شنبه با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس نمایندگان این کشور و انعطاف پذیر بودن قانون اساسی تصریح کرد: تداوم برگزاری انتخابات در عراق، دلیل روشنی بر همبستگی مردم در مسیر همزیستی مسالمت‌آمیز است .

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، محسن المندلاوی در جریان ریاست یک جلسه گفت‌وگو تحت عنوان «انتخابات عراق و سازوکار انتخاب نخست‌وزیر – میان متن قانون اساسی و اجرا در وهله عمل» اعلام کرد: انتخاب نظام جمهوری پارلمانی مبتنی بر دموکراسی، نتیجه حذف نظام دیکتاتوری و تدوین قانون اساسی توسط خود عراقی‌هاست ضمن آنکه مشارکت مردم این کشور در تمامی انتخابات ها، گواهی بر همبستگی مردم در همزیستی مسالمت‌آمیز است.

المندلاوی با اشاره به اصول گردش مسالمت‌آمیز قدرت از طریق سازوکارهای دموکراتیک، تأکید کرد که این مسیر، تنها گزینه برای تداوم ثبات است.

نایب رئیس اول مجلس نمایندگان عراق، ضمن رد این دیدگاه که قانون اساسی متنی جامد و غیرقابل تغییر است، اظهار داشت: نگرش به قانون اساسی به عنوان متنی خشک و جامد، دقیق نیست؛ بلکه قانون اساسی انعطاف‌پذیر است و از طریق گفت‌وگوی جدی قابلیت تغییر دارد.

وی همچنین از موفقیت رهبران کشور و دادگاه فدرال در یافتن راه‌حل برای چالش‌های پیش روی فرایند دموکراتیک قدردانی کرد.

گفتنی است این جلسه گفت‌وگو در چارچوب پروژه گفت‌وگوی عراق وابسته به مؤسسه اروپایی گفت‌وگو و توسعه و با همکاری وزارت خارجه آلمان، مؤسسه «غدا» (فردا) برای مدیریت ریسک و مؤسسه گفت‌وگوی عراق در بغداد برگزار شد.

همچنین بخوانید

المشهدانی بر اهمیت نقش همکاری بین‌المللی در تثبیت ثبات جامعه تاکید کرد

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 18 =

دکمه بازگشت به بالا