سیاسی

مصر و بحرین به دنبال تقویت همکاری سیاسی و اقتصادی

وزرای خارجه مصر و بحرین در عربستان با یکدیگر دیدار و ضمن بررسی تحولات غزه، بر تمایل به تداوم همکاری برای تعمیق شراکت سیاسی و اقتصادی و سرمایه‌گذاری تاکید کردند.

میدل ایست نیوز: بدرعبدالعاطی، وزیر خارجه مصر در حاشیه مشارکت در نشست سران کنفرانس امنیتی مونیخ در شهر العلای عربستان، با عبداللطیف راشد الزیانی، وزیر خارجه بحرین دیدار کرد.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه مصر، دو طرف در این دیدار روابط دو جانبه را بررسی و بر تمایل به تداوم همکاری برای تعمیق شراکت سیاسی و اقتصادی و سرمایه گذاری و تشدید سفرهای سطح بالای متقابل در راستای خدمت به منافع دو ملت و تقویت همکاری مشترک کشورهای عربی تاکید کردند.

در خصوص موضوع فلسطین عبدالعاطی و الزیانی آخرین تحولات جنگ وحشیانه اسرائیل در نوار غزه را بررسی کردند. وزیر خارجه مصر در ادامه به تلاش‌های مصر برای توقف جنگ، تضمین ورود کمک‌های بشردوستانه و مخالفت قاطع قاهره با کوچاندن فلسطینی‌ها از خاکشان اشاره کرد.

از طرفی دیگر وزیر خارجه بحرین درود و قدردانی حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین به عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر را ابلاغ و خرسندی بحرین از روابط برجسته‌ای که دو کشور برادر را به یکدیگر پیوند داده است را ابلاغ کرد.

منبع
وزارت خارجه مصر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا