سیاسی

آغاز به کار هفته صنعت در عراق با رویکرد بازاریابی منطقه‌ای و بین المللی

همزمان با آغاز فعالیت‌های «هفته صنعت عراق»، وزیر بازرگانی این کشور تصریح کرد: هفته صنعت، بستر و سکویی برای بازاریابی محصولات ملی در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی خواهد بود.

میدل ایست نیوز: فعالیت‌های «هفته صنعت عراق» شب گذشته در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی بغداد با حمایت نخست وزیر و حضور اثیر داود الغریری، وزیربازرگانی و شماری از مسئولان دولتی و نمایندگان بخش خصوصی آغاز شد و تا هفتم ماه جاری ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، وزارت بازرگانی عراق با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: این رویداد که توسط وزارت صنعت و مواد معدنی سازماندهی شده است، با هدف معرفی دستاوردهای دولت کنونی در بخش صنعت، برجسته کردن سهم بخش خصوصی در پشتیبانی از صنعت ملی و همچنین ترویج محصولات عراقی و گشودن افق‌های بازاریابی آن‌ها در بازارهای منطقه‌ای و بین‌المللی برگزار می‌شود.

اثیر الغریری وزیر بازرگانی عراق تأکید کرد:برگزاری این رویداد مهم، گامی حمایتی در راستای رویکردهای دولت برای تقویت مشارکت میان بخش دولتی و خصوصی و توسعه زیرساخت‌های صنعتی کشور است.

وی بر اهمیت تکمیل تلاش‌ها میان نهادهای اقتصادی، تجاری و صنعتی برای افزایش فرصت‌های بازاریابی محصول ملی و گسترش حضور آن در بازارهای خارجی تأکید کرد.

برنامه این رویداد شامل معرفی طرح‌های صنعتی بهره برداری شده، کلنگ‌زنی شماری از پروژه‌های جدید و همچنین امضای قراردادها و مشارکت‌های سرمایه‌گذاری با شرکت‌های بخش خصوصی است.

در همین راستا، مصطفی العانی، مدیرکل شرکت عمومی نمایشگاه‌های عراق نیز با اشاره به این رویداد و فراهم شدن فرصت نمایش توانمندی‌های ملی و یافتن مجراهای بازاریابی خارجی تصریح کرد: افتتاح مرکز تجاری عراق در امان به عنوان یک گام استراتژیک برای تقویت صادرات ملی و گسترش کانال‌های بازاریابی منطقه‌ای و بین‌المللی اشاره کرد.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا