قرقاش: امارات نقشآفرینی سیاسی و انسانی در غزه خواهد داشت
مشاور دیپلماتیک رئیس امارات متحده عربی گفت این کشور نقشآفرینی سیاسی و انسانی در نوار غزه خواهد داشت.

میدل ایست نیوز: انور قرقاش، مشاور دیپلماتیک رئیس امارات گفت که این کشور نقشآفرینی سیاسی و انسانی در نوار غزه خواهد داشت.
به گزارش ارم نیوز، قرقاش در پیامرسان ایکس نوشت، همه نگاهها امروز به غزه و به پایان رنج ساکنان آن و آزادی گروگانها و اسرا و یافتن دورنمایی برای صلح دائم دوخته شده است که منطقه و مردم آن را از چرخه جنگهای ویرانگر نجات دهد.
مشاور رئیس امارات افزود که امارات همان گونه که عهد بسته است، به نقشآفرینی فعالانه و مسئولانه سیاسی و انسانی در این مرحله حساس به منظور تحکیم ثبات و امنیت منطقه ادامه خواهد داد.
وزارت خارجه مصر روز گذشته اعلام کرد که قاهره میزبان دو هیئت از اسرائیل و حماس برای رایزنی درخصوص پایان جنگ در نوار غزه است.
این وزارتخانه اشاره کرد که دو هیئت، شرایط میدانی و جزئیات تبادل اسرا براساس طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا را بررسی خواهند کرد.