
میدل ایست نیوز: مظهر الویس وزیر دادگستری سوریه که به لبنان سفر کرده است از مقامات این کشور خواست به او اجازه دهند با زندانیان سوری در زندان رومیه بیروت ملاقات کند و مسئولان نظام سابق سوریه را که تحت پیگرد قرار دارند، به دمشق تحویل دهد.
به گزارش الاخباریه، الویس پس از دیدار با طارق متری معاون نخست وزیری لبنان به خبرنگاران در بیروت گفت، توافق نظر گسترده بین دوطرف سوری و لبنانی در خصوص موضوعات حقوقی وجود دارد.
وی تاکید کرد، طرف سوری اهمیت زیادی برای توسعه همکاری قضایی با لبنان قائل است و دو کشور درباره بسیاری از مسائل از جمله مسائل حقوقی و سیاسی، هم عقیده هستند.
وزیر دادگستری سوریه خواستار مدنظر قرار گرفتن تغییرات قانونی و حقوقی اخیر در سوریه شد و تاکید کرد توافقی که با لبنان به دست خواهد آمد مبتنی بر اصول عدالت و احترام به حاکمیت یکدیگر خواهد بود.
الویس گفت با مقامات لبنانی درباره همکاری دوطرف در مسائل متعدد امنیتی به ویژه بازداشت شدگان سوری و افرادی که تحت تعقیب دستگاه قضایی سوریه هستند از جمله فراریان وابسته به نظام سابق سوریه، گفتوگو شد.