اقتصادیسیاسی

محاکمه شرکت فرانسوی «لافارژ» به اتهام تامین مالی تروریسم در سوریه

شرکت سیمان فرانسوی «لافارژ» و مسئولان ارشد آن به اتهام تامین مالی گروه‌های تروریستی در سوریه از جمله «داعش» برای تضمین ادامه تولید سیمان در کارخانه‌های این شرکت در سوریه، محاکمه می‌شوند.

میدل ایست نیوز: محاکمه شرکت سیمان فرانسوی «لافارژ» و مسئولان ارشد آن به اتهام تامین مالی گروه‌های تروریستی در سوریه از جمله «داعش» برای تضمین ادامه تولید سیمان در کارخانه‌های این شرکت در سوریه، از روز سه شنبه در پاریس آغاز خواهد شد.

به گزارش روسیا الیوم، علاوه بر شرکت لافارژ، برونو لافون مدیرعامل سابق این شرکت و 5 مسئول سابق اداری و امنیتی آن به اضافه دو میانجی سوری که برای یکی از آنها حکم بازداشت بین‌المللی صادر شده است، نیز محاکمه خواهند شد.

این افراد با اتهاماتی مانند تامین مالی یک سازمان تروریستی و عمل نکردن به تحریم‌های مالی بین‌المللی سوریه در آن دوره، مواجه هستند.

شرکت لافارژ که در سال 2015 به زیرمجموعه شرکت سوئیسی «هولسیم» تبدیل شد مظنون است که در سال های 2013 و 2014 از طریق شعبه «سیمان لافارژ سوریه» مبلغ پنج میلیون یورو به سازمان‌های تروریستی از جمله داعش و جبهه النصره که با القاعده ارتباط داشت، باج داده است. این شرکت همچنین در دوره جنگ داخلی سوریه که در سال 2011 آغاز شد به میانجی‌ها برای محافظت از کارخانه سیمان خود در منطقه الجلابیه در شمال سوریه پول داده است.

شرکت لافارژ مبلغ 680 میلیون یورو در کارخانه سیمان الجلابیه که در سال 2010 افتتاح شد سرمایه گذاری کرده است.

در حالی که شرکت‌های چند ملیتی در سال 2012 سوریه را ترک کردند، شرکت لافارژ فقط کارکنان خارجی خود را خارج کرد و کارکنان سوری این شرکت تا سپتامبر 2014 که داعش کنترل این کارخانه را به دست گرفت، به کار خود ادامه دادند.

روند قضایی برای رسیدگی به این پرونده در سال 2017 در پاریس آغاز شد.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا