سیاسی

الخفاجی: تحت هیچ شرایطی اجازه اعمال فشار بر رأی‌دهندگان داده نخواهد شد

مدیر اطلاع رسانی وزارت دفاع عراق، همزمان با برگزاری رأی‌گیری ویژه، از روند آرام و بدون مشکل انتخابات مجلس نمایندگان خبر داد و تاکید کرد تدابیر امنیتی گسترده‌ای شامل نظارت هوایی و اطلاعاتی برای روز رأی‌گیری عمومی برنامه‌ریزی شده است.

میدل ایست نیوز: سرلشکر تحسین الخفاجی، مدیر اطلاع رسانی وزارت دفاع عراق امروز یکشنبه با اشاره به اینکه در حال حاضر تدابیر منع آمد و رفت برقرار نیست و روز رأی گیری ویژه جزو تعطیلات رسمی نیست، اعلام کرد، روند برگزاری انتخابات مجلس نمایندگان به آرامی و بدون هیچ مشکلی پیش می‌رود.

به گزارش رووداو، الخفاجی تصریح کرد: در روز رأی‌گیری عمومی، کشور تعطیل خواهد بود، زیرا تدارکات و آمادگی برای آن روز به تلاش بیشتری نیاز دارد و ما با میلیون‌ها رأی دهنده در سراسر عراق روبرو خواهیم بود.

وی به وجود همکاری، هماهنگی و تلاش امنیتی بسیار گسترده اشاره کرد و گفت: نظارت هوایی و تلاش‌های اطلاعاتی گسترده‌ای انجام خواهد شد ضمن آنکه هیچگونه مسدود کردن مسیر یا ممنوعیت رفت و آمد وجود ندارد بلکه صرفاً نیاز است حرکت به سمت مراکز رأی‌گیری یا اطراف آن‌ها تنظیم شود و طرح لازم برای این کار آماده شده است.

الخفاجی درباره استفاده از تلفن همراه نیز گفت: ما طبق قوانین و ضوابط کمیساریا و کمیته عالی امنیتی ناظر بر انتخابات عمل می‌کنیم که بر عدم اجازه تصویربرداری در داخل صندوق‌های رأی تأکید دارد.

مدیر اطلاع رسانی وزارت دفاع عراق تأکید کرد: تحت هیچ شرایطی اجازه اعمال فشار بر رأی‌دهندگان داده نخواهد شد و رأی‌گیری باید بدون اجبار هیچ فردی انجام شود.

گفتنی است مراکز رأی‌گیری در تمامی استان‌های عراق، صبح امروز یکشنبه، ۹ نوامبر ۲۰۲۵، برای رأی‌دهندگان ویژه شامل نیروهای نظامی و امنیتی و آوارگان باز شد.

منبع
رووداو

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − دو =

دکمه بازگشت به بالا