سیاسی

در دیدار با رئیس جمهور ویتنام عنوان شد؛
تاکید پادشاه اردن بر راه حل دو کشوری برای دستیابی به صلحی عادلانه و فراگیر

پادشاه اردن و رئیس‌جمهور ویتنام، در دیدار با یکدیگر روابط دوستانه دو کشور و تحولات منطقه‌ای را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

میدل ایست نیوز: عبدالله دوم، پادشاه اردن در دیدار با لونگ کونگ، رئیس جمهور ویتنام در هانوی پایتخت ویتنام با ابراز خرسندی از روابط دیرینه میان دو کشور که نزدیک به ۴۵ سال قدمت دارد، بر تمایل اردن برای گسترش و نهادینه‌سازی همکاری‌ها در زمینه‌های گوناگون، از جمله همکاری‌های اقتصادی و دفاعی تأکید کرد.

به گزارش الغد، ملک عبدالله تصریح کرد: همایش اقتصادی اردن و ویتنام که قرار است روز پنج‌شنبه برگزار شود، مرحله‌ای تازه در گسترش همکاری‌ها و تقویت مشارکت میان بخش خصوصی دو کشور خواهد بود و می‌تواند پیوندی میان جنوب شرق آسیا، خاورمیانه، آفریقا و اروپا ایجاد کند.

در جریان این گفت‌وگوها، دو طرف درباره فرصت‌های گسترش همکاری‌های اقتصادی در زمینه‌هایی چون صنایع دارویی، تجهیزات پزشکی، کشاورزی و تولید مواد غذایی حلال بحث کردند.

در بخش دیگری از مذاکرات دو طرف، تحولات منطقه‌ای را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند که طی آن پادشاه اردن بر ضرورت ایجاد افق سیاسی برای تحقق صلحی عادلانه و فراگیر بر پایه راه‌حل دو کشوری تأکید کرد.

وی بار دیگر بر لزوم پایبندی به توافق پایان جنگ در غزه و افزایش تلاش‌های بین‌المللی برای مقابله با فاجعه انسانی تأکید کرد.

پادشاه اردن همچنین درباره خطرات ادامه تنش در کرانه باختری و قدس هشدار داد و مخالفت اردن با طرح‌های توسعه شهرک‌سازی، الحاق اراضی و کوچاندن فلسطینیان را اعلام کرد.

او همچنین بر لزوم حمایت از تلاش‌های سوریه و لبنان برای حفظ امنیت، ثبات و تمامیت ارضی‌ این کشور تأکید کرد.

از سوی دیگر، رئیس‌جمهور ویتنام نیز تمایل کشورش را برای گسترش روابط و تقویت همکاری با اردن ابراز کرد.

مقامات دو کشور در حاشیه این سفر، دو یادداشت تفاهم میان وزارت خارجه‌های طرفین و مؤسسه دیپلماتیک اردن و آکادمی دیپلماتیک ویتنام امضا کردند.

منبع
الغد

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 4 =

دکمه بازگشت به بالا