سیاسی

بررسی «توافقات ابراهیم» در دیدار ترامپ و بن‌سلمان در کاخ سفید

رئیس جمهور امریکا اعلام کرد قصد دارد با ولیعهد عربستان در سفر هفته آینده او به واشنگتن، درباره «توافقات ابراهیم» گفت‌وگو کند.

میدل ایست نیوز: دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا اعلام کرد قصد دارد با محمد بن‌سلمان ولیعهد عربستان سعودی در سفر هفته آینده او به واشنگتن، درباره «توافقات ابراهیم» گفت‌وگو کند.

به گزارش سی ان ان عربی، ترامپ در زمان سفر به فلوریدا برای گذراندن تعطیلات پایان هفته گفت، توافقات ابراهیم بخشی از مذاکرات ما خواهد بود و امیدوارم عربستان به زودی به توافقات ابراهیم بپیوندد.

قرار است محمد بن‌سلمان ولیعهد عربستان روز 18 نومبر 2025 به کاخ سفید سفر کند. وی در دیدار رسمی مهم خود با ترامپ، درباره موضوعاتی مانند همکاری دو کشور در زمینه‌های دفاعی، امنیتی، انرژی و اقتصاد گفت‌وگو خواهد کرد.

سفر آینده بن‌سلمان به کاخ سفید، نخستین سفر او در هفت سال اخیر محسوب می‌شود.

ترامپ تلاش می‌کند عربستان را به سوی پیوستن به توافقات ابراهیم و برقراری روابط دیپلماتیک با اسرائیل سوق دهد.

منبع
سی ان ان عربی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − هشت =

دکمه بازگشت به بالا