اجتماعیخبر اولسیاسی

کاهش نرخ فقر در عراق به حدود 17 درصد

سخنگوی وزارت برنامه‌ریزی عراق گفت که آخرین پژوهش انجام‌شده توسط وزارت برنامه‌ریزی و سازمان مرکزی آمار نشان می‌دهد که نرخ فقر به حدود ۱۷ درصد کاهش یافته است.

میدل ایست نیوز: وزارت برنامه‌ریزی عراق امروز جمعه اعلام کرد که نرخ فقر در کشور نسبت به سال‌های گذشته کاهش یافته است و این وزارتخانه همچنان در حال آماده‌سازی برای راه‌اندازی استراتژی مبارزه با فقر ۲۰۲۶–۲۰۳۰ است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، عبدالزهره الهنداوی، سخنگوی وزارت برنامه‌ریزی عراق گفت: نرخ‌ فقر در عراق طی سال ۲۰۲۵ در پی مجموعه‌ای از سیاست‌ها و اقدامات دولتی که در چارچوب استراتژی مبارزه با فقر اجرا شده‌اند کاهش قابل توجهی داشته است.

او توضیح داد که آخرین پژوهش انجام‌شده توسط وزارت برنامه‌ریزی و سازمان مرکزی آمار نشان می‌دهد که نرخ فقر به حدود ۱۷ درصد کاهش یافته است، در حالی که این رقم در سال ۲۰۲۲، ۲۳ درصد بود.

سخنگوی وزارت برنامه ریزی عراق توضیح داد که استراتژی مبارزه با فقر شامل پرداخت کمک‌های نقدی یک‌باره به خانواده‌هایی است که فرزندان مدرسه‌ای دارند تا از ترک تحصیل جلوگیری شود و ادامه تحصیل آنان تضمین گردد؛ در کنار آن نیز خدمات و تسهیلات درمانی برای اقشار فقیر فراهم شده و پروژه‌های ساخت بیمارستان‌ها در مناطق بسیار محروم اجرا شده است.

او گفت که صندوق حمایت از مناطق بسیار فقیر طی سال‌های گذشته پروژه‌های خدماتی متعددی را در شماری از استان‌ها اجرا کرده است. همچنین صندوق توسعه اجتماعی وابسته به وزارت برنامه‌ریزی موفق شده صدها پروژه را در بیش از ۵۰۰ روستا در سراسر کشور اجرا کند؛ پروژه‌هایی که شامل ساخت مدارس و مراکز بهداشتی، ایجاد شبکه‌های آب و برق و احداث راه‌های حیاتی بوده است.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =

دکمه بازگشت به بالا