اجتماعیسیاسی

المشهدانی: نیروهای مسلح عراق در روز پیروزی کارنامه‌ای درخشان ثبت کردند

رئیس مجلس نمایندگان عراق ضمن تبریک گفتن هشتمین سالروز پیروزی بر گروه‌ تروریستی داعش به مردم عراق افزود، نیروهای مسلح ما در این روز شکوهی آفریدند که همواره کارنامه‌ای درخشان باقی خواهد ماند.

میدل ایست نیوز: محمود المشهدانی، رئیس مجلس نمایندگان عراق امروز چهارشنبه هشتمین سالروز پیروزی بر گروه‌ تروریستی داعش را به مردم عراق تبریک گفت و افزود، نیروهای مسلح ما در روز پیروزی، شکوهی آفریدند که همواره کارنامه‌ای درخشان باقی خواهد ماند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، المشهدانی در بیانیه‌ای اعلام کرد، در هشتمین سالروز پیروزی بر گروه‌ تروریستی داعش، با نهایت احترام در حضور دلاورمردان عراق می‌ایستیم، کسانی که جان خود را برای دفاع از میهن در کف دست گرفتند و مایه سربلندی آن شدند و از یکپارچگی آن پاسداری کردند.

وی افزود: فرزندان نیروهای مسلح ما در ارتش عراق، پلیس فدرال و استانی، سازمان‌های اطلاعات و امنیت ملی، الحشد الشعبی، پیشمرگه و نیروهای عشایر، افتخاری آفریدند که کارنامه‌ای درخشان در تاریخ این کشور باقی خواهد ماند.

المشهدانی تأکید کرد، این مناسبت تنها برای جشن گرفتن نیست، بلکه عهدی تازه برای ادامه کار در جهت تصویب قوانینی است که حقوق شهدا و مجروحان را تضمین می‌کند، به آوارگان ثبات می‌بخشد و مناطق آسیب‌ دیده و رنج‌ کشیده را بازسازی می‌کند. او همچنین بر ضرورت تحکیم امنیت و جلوگیری از پدیدار شدن مجدد تروریسم تاکید کرد.

رئیس پارلمان عراق خاطرنشان کرد، این پیروزی، حاصل اراده ملتی متحد، دولتی استوار و ایمان راسخ به این واقعیت بود که عراق شکست‌ناپذیر است و پرچمش در برابر سخت‌ترین طوفان‌ها فرونمی‌افتد.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × دو =

دکمه بازگشت به بالا