خنثیسازی قاچاق 44 هزار قرص مخدر در استان الانبار
مدیریت اطلاعات نظامی عراق امروز سهشنبه اعلام کرد تلاش برای قاچاق 44 هزار قرص مخدر را در استان الانبار خنثی کرده است.

میدل ایست نیوز: مدیریت اطلاعات نظامی عراق امروز سهشنبه اعلام کرد تلاش برای قاچاق 44 هزار قرص مخدر را در استان الانبار خنثی کرده است.
به گزارش خبرگزاری عراق (واع)، این اداره در بیانیهای اعلام کرد، یگانهای بخش اطلاعات و امنیت لشکر پنجم پیاده نظام وابسته به اداره اطلاعات نظامی عراق، پس از پیگیری دقیق و رصد از طریق دوربینهای حرارتی، در یک عملیات اطلاعاتی بسیار دقیق موفق شدند تلاش برای قاچاق یک محموله خطرناک مواد مخدر را ناکام بگذارند.
در این اقدام از شیوهای مبهم و غیرمعمول استفاده شده بود، به طوری که مواد مخدر با استفاده از بادکنکهای بزرگ مجهز به دستگاههای GPS منتقل و در وادی حوران در استان الانبار رها شده بود. این محموله حاوی حدود 44 هزار قرص مخدر از نوع کپتاگون بود.
در ادامه این بیانیه آمده است: این عملیات پس از یک تعقیب اطلاعاتی پیچیده و رصد مستمر تحرکات عناصر دخیل انجام شد که به نیروهای اداره اطلاعات نظامی امکان داد پیش از رسیدن محموله به مقصد، به طور کامل آن را تحت کنترل درآورند و این شیوه جدید مجرمانه را پیش از آن که به تهدیدی تکرار شونده تبدیل شود، خنثی کنند.



