
میدل ایست نیوز: شیخ عبدالله بنزاید آلنهیان، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی، در حاشیه سفر خود به واشنگتن پایتخت امریکا، با جیدی ونس، معاون رئیسجمهور این کشور دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش «الخلیج اونلاین»، در این نشست، دو طرف درباره تقویت روابط استراتژیک و توسعه همکاریها در بخشهای کلیدی از جمله اقتصاد، سرمایهگذاری، تجارت و همچنین فناوریهای نوین و هوش مصنوعی به گونه ای که در خدمت منافع دو طرف باشد، رایزنی کردند.
طرفین همچنین آخرین تحولات منطقهای و بینالمللی مورد اهتمام و علاقه مشترک را بررسی کردند.
عبدالله بنزاید در این دیدار با اشاره به عمق روابط تاریخی دو کشور، بر تعهد امارات برای تداوم همکاری با ایالات متحده جهت حمایت از توسعه پایدار و ثبات منطقهای تأکید کرد.
این دیدار در حالی صورت میگیرد که وزیر خارجه امارات در روزهای اخیر دیدارهای فشردهای را با مقامات ارشد دولت ترامپ از جمله مارکو روبیو وزیر خارجه، اسکات بسنت وزیر خزانه داری و هاوارد لوتنیک وزیر بازرگانی انجام داده است.
گفتنی است از مهمترین محورهای این سفر، فعالسازی تعهد امارات برای سرمایهگذاری ۱.۴ تریلیون دلاری در امریکا و همچنین اعلام کمک ۱.۲ میلیارد دلاری این کشور به غزه در جریان نشست شورای صلح جهانی به ریاست دونالد ترامپ بوده است.



