سیاسی

دموکرات‌ها مانع استفاده ترامپ از زور علیه ایران می‌شوند

نمایندگان حزب دموکرات در کنگره امریکا قصد دارند با ارائه پیش‌نویسی، اختیارات رئیس جمهور امریکا را برای اقدام نظامی در خارج از کشور محدود کنند.

میدل ایست نیوز: نمایندگان دموکرات در مجلس نمایندگان امریکا قصد دارند هفته آینده پیش‌نویسی را به صحن مجلس ارائه کنند که هدف آن جلوگیری از استفاده دونالد ترامپ رئیس‌جمهور امریکا، از نیروی نظامی علیه ایران بدون موافقت کنگره است.

به گزارش آناتولی، گرگوری میکس، عضو دموکرات کنگره امروز پنج‌شنبه در اظهاراتی مطبوعاتی اعلام کرد، نمایندگان تلاش خواهند کرد «طرح اختیارات جنگ» را هفته آینده برای رأی‌گیری مطرح کنند.

میکس بر اهمیت این طرح که به‌ صورت مشترک از سوی توماس مَسی نماینده جمهوری‌خواه، و رو خانا نماینده دموکرات تهیه شده است تأکید کرد. هدف این طرح جلوگیری از استفاده ترامپ از نیروی نظامی علیه ایران بدون دریافت مجوز رسمی از کنگره است.

بر اساس مفاد این طرح، رئیس‌جمهور موظف خواهد بود پیش از هرگونه استفاده از نیروی نظامی علیه ایران، موافقت کنگره را کسب کند.

حامیان این طرح تأکید دارند که طبق قانون اساسی امریکا، اختیار اعلام جنگ در انحصار کنگره است و هرگونه اقدام نظامی یک‌جانبه رئیس جمهور در این زمینه نقض این اصل به شمار می‌رود.

منبع
آناتولی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا