خبر اولسیاسی

سفارت امریکا در بغداد از شهروندان این کشور خواست عراق را ترک کنند

سفارت امریکا در بغداد بار دیگر هشدار امنیتی شدیدی صادر کرد و از شهروندان امریکایی حاضر در عراق خواست در سریع‌ترین زمان ممکن و در صورت امن بودن شرایط، این کشور را ترک کنند.

میدل ایست نیوز: به دنبال تشدید تنش‌های نظامی در منطقه، سفارت امریکا در بغداد بار دیگر هشدار امنیتی شدیدی صادر کرد و از شهروندان امریکایی حاضر در عراق خواست در سریع‌ترین زمان ممکن و در صورت امن بودن شرایط، این کشور را ترک کنند.

به گزارش رووداو، سفارت امریکا امروز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد، خروج از عراق همچنان از طریق مسیرهای زمینی به کشورهای همسایه از جمله اردن، کویت، عربستان سعودی و ترکیه امکان‌پذیر است.

با این حال، این سفارتخانه  هشدار داد که ممکن است گذرگاه‌های مرزی به‌ طور ناگهانی و به دلیل تحولات امنیتی بسته شوند.

سفارت امریکا همچنین به امریکایی‌هایی که تصمیم می‌گیرند در عراق بمانند توصیه کرد برای ماندن طولانی‌مدت در مکان‌های امن آماده باشند و مقدار کافی غذا، آب و دارو ذخیره کنند. همچنین از آنها خواسته شد از پنجره‌ها و مناطقی که ممکن است شاهد تجمعات یا اعتراضات باشند دوری کنند.

در این بیانیه همچنین دستور خروج اجباری برای کارکنان غیرضروری سفارت تمدید شده و به شهروندان امریکایی هشدار داده شده است که در صورت بدتر شدن وضعیت امنیتی، توانایی دولت امریکا برای ارائه کمک ممکن است محدود باشد.

این هشدار همچنین شامل پرهیز از رفتن به مکان‌های عمومی مورد مراجعه خارجی‌ها مانند هتل‌ها و مراکز خرید از جمله در اقلیم کردستان می‌شود. در این بیانیه اشاره شده است که تهدیدهای احتمالی ممکن است مکان‌هایی را هدف قرار دهد که اتباع غربی در آنجا حضور دارند.

سفارت امریکا از شهروندان خود در بغداد به ‌ویژه در منطقه سبز خواسته است در محل‌های امن پناه بگیرند و از پنجره‌ها و مناطق باز دوری کنند تا برای هرگونه وضعیت اضطراری امنیتی آماده باشند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =

دکمه بازگشت به بالا