سیاسی

عبور و مرور در مرز شلمچه برقرار است

استاندار خوزستان در جنوب غرب ایران گفت: عبور و مرور مسافران در مرز شلمچه برقرار است و خوشبختانه مسئولان عراقی برای تسهیل امور پای کار هستند.

میدل ایست نیوز: استاندار خوزستان در جنوب غرب ایران گفت: عبور و مرور مسافران هم از قسمت نقل و انتقال کالا بازدید داشتیم. خوشبختانه مسئولان عراقی برای تسهیل امور پای کار هستند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان در بازدید از پایانه مرزی شلمچه که روز گذشته مورد حمله هوایی دشمن قرار گرفته بود، ضمن ارزیابی و بررسی آخرین وضعیت این پایانه، چنین اقداماتی را نشانه استیصال دشمن دانست.

وی افزود: امروز هم از بخش عبور و مرور مسافران هم از قسمت نقل و انتقال کالا بازدید داشتیم. خوشبختانه مسئولان عراقی پای کار برای تسهیل امور هستند.

استاندار خوزستان گفت: در ارتباط با مشترکات ما و عراق، دست‌اندرکاران عراقی مجاهدت‌های سردار سلیمانی برای تأمین امنیت عراق را یادآوری کردند و روحیه قدردانی آنها شاخص است.

موالی‌زاده اظهار کرد: این روحیه قابل تقدیر است. همه باید در کنار هم باشیم و بدانیم که دشمن اصلی ما رژیم غاصب صهیونیستی است و آمریکا از آن حمایت می‌کند. إن‌شاءالله نصرت الهی و پیروزی نهایی با ماست.

پیش از این پایانه مرزی شلمچه روز گذشته هدف پرتابه‌های دشمن آمریکایی – صهیونیستی قرار گرفته بود.

منبع
خبرگزاری دانشجو

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =

دکمه بازگشت به بالا