خبر اولسیاسی

گمانه‌زنی رسانه‌های عبری از دیدار «جوزف عون» و «نتنياهو» در واشنگتن

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از احتمال دیدار رئیس جمهور لبنان و نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اواسط ماه آینده میلادی به میزبانی امریکا خبر دادند.

میدل ایست نیوز: همزمان با هشدار مخالفان داخلی لبنان درباره پیامدهای مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی، رسانه‌های عبری‌زبان گزارش دادند: بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم احتمالاً در اواسط ماه آینده میلادی در واشنگتن با جوزف عون رئیس‌جمهور لبنان، دیدار خواهد کرد.

به گزارش الاخبار، در همین راستا، «کانال ۱۵» تلویوزیون اسرائیل تأیید کرد: نتانیاهو برای ملاقات با رئیس‌جمهور لبنان راهی امریکا خواهد شد.

بر اساس این گزارش، تحقق این دیدار مشروط به عدم ازسرگیری درگیری‌ها با حزب‌الله عنوان شده است.

از سوی دیگر، جوزف عون اوایل هفته جاری با تأکید بر مسئولیت خود در قبال میهن و ملت، اظهار داشت: از هر ابزاری برای پایان دادن به جنگ و ویرانی استفاده خواهد کرد.

وی با اشاره به دیدارهایش با خانواده‌های شهدای لبنانی خاطرنشان کرد: مردم از جنگ‌هایی که ثبات پایدار به همراه ندارند، خسته شده‌اند.

این اخبار و گزارش‌ها در حالی منتشر می‌شوند که لبنان دو روز پیش دومین نشست مستقیم خود با طرف اسرائیلی را در واشنگتن و با حضور سفیران دو طرف در دفتر رئیس‌جمهور امریکا برگزار کرد.

در همین رابطه محمد رعد، رئیس فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان، با هشدار نسبت به عواقب این رویکرد، به مقامات دولت توصیه کرد از مسیر مذاکرات مستقیم عقب‌نشینی کنند چرا که چنین اقدامی کشور را به وضعیتی بدتر از معاهده بدنام «۱۷مه» در دهه هشتاد میلادی دچار خواهد کرد.

وی با انتشار بیانیه‌ای خطاب به دولتمردان لبنانی تصریح کرده بود: باید از پیشگاه ملت شرمسار باشید و از آنچه مذاکرات مستقیم نامیده می‌شود، کناره‌گیری کنید.

منبع
الاخبار

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 6 =

دکمه بازگشت به بالا