اقتصادیسیاسی

درخواست اسرائیل از ترامپ: محاصره دریایی ایران را متوقف نکنید

رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند رژیم صهیونیستی از رئیس جمهور امریکا خواسته است محاصره دریایی ایران را کاهش ندهد.

میدل ایست نیوز: رژیم اسرائیل از بیم آن که رئیس جمهور امریکا برای تشویق ایران به از سرگیری مذاکرات، محاصره دریایی این کشور را کاهش دهد، از واشنگتن خواستار ادامه این محاصره شد.

به گزارش اخبار الیوم، شبکه 12 تلویزیون اسرائیل اعلام کرد، تل‌آویو اخیرا با ارسال پیامی روشن برای دولت امریکا، از واشنگتن خواست محاصره دریایی ایران را هرچند به طور جزئی، کاهش ندهد.

طبق گزارش این شبکه، این پیام بازتاب این نگرانی‌های محافل اسرائیلی است که مبنی بر این است که دونالد ترامپ رئیس‌ جمهور امریکا اقداماتی انجام دهد که پیشرفت در مذاکرات را تسهیل کند.

علاوه بر این، برخی مقامات در اسرائیل هشدار دادند که چنین اقدامی به انعطاف ایران منجر نخواهد شد و تهران همچنان مواضع خود را در مراحل بعدی مذاکرات حفظ خواهد کرد.

بر اساس برآوردهای اسرائیل، ادامه محاصره می‌تواند فشار تدریجی بر نظام حاکم بر تهران وارد کند، درآمدهایش را تحت تأثیر قرار دهد، تنش‌های داخلی را تشدید کند و کشور را در برابر دو گزینه قرار دهد: یا انعطاف نشان دادن در مواضع خود، یا ادامه مسیر فرسایش و بی‌ثباتی.

ترامپ دیروز در مصاحبه‌ای با شبکه «فاکس نیوز» اظهار داشت جنگ با ایران «به زودی به پایان خواهد رسید» و تأکید کرد که ایالات متحده پیروز میدان خواهد بود.

وی افزود: اگر ایرانی‌ها مایل به گفت‌وگو هستند، می‌توانند با ما تماس بگیرند و ما می‌توانیم مذاکرات را از طریق تلفن انجام دهیم. این سخنان ترامپ به آمادگی مشروط برای ورود به مسیر مذاکره اشاره دارد.

منبع
اخبار الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − هفت =

دکمه بازگشت به بالا