سیاسی

اعلام همبستگی السیسی با امارات در گفت‌وگو با محمد بن‌زاید

رئیس جمهور مصر در تماس تلفنی با رئیس امارات متحده عربی بر همبستگی کامل قاهره با ابوظبی در سایه تحولات اخیر در منطقه تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: عبدالفتاح السیسی رئیس ‌جمهور مصر امروز سه‌شنبه با شیخ محمد بن زاید رئیس امارات درباره تحولات اخیر منطقه تلفنی گفت‌وگو کرد.

به گزارش روسیا الیوم، السیسی در این تماس حمله اخیر ایران به امارات را به ‌شدت محکوم و بر موضع ثابت قاهره در همبستگی کامل با ابوظبی و حمایت همه‌جانبه از آن در برابر این اقدام که امنیت و ثبات کشورهای برادر را تهدید می‌کند، تأکید کرد.

محمد الشناوی، سخنگوی رسمی ریاست‌ جمهوری مصر اعلام کرد، در این گفت‌وگو، طرف مصری بر ضرورت افزایش تلاش‌های بین‌المللی و منطقه‌ای برای حل بحران‌های کنونی از طریق راهکارهای دیپلماتیک تأکید کرده و خواستار اقدام جدی برای جلوگیری از تشدید تنش نظامی در منطقه شده است.

وی افزود، قاهره پیامدهای چنین حملاتی را بسیار خطرناک ارزیابی می‌کند، چرا که می‌تواند به نتایج وخیمی منجر شود که مستقیما امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

السیسی در این گفت‌وگو تأکید کرد ثبات منطقه خلیج فارس یکی از ارکان اصلی امنیت ملی مصر به ‌شمار می‌رود.

وی افزود، مصر تحولات را به‌ دقت دنبال می‌کند و از تمامی اقداماتی که امارات برای حفاظت از امنیت و حاکمیت خود انجام می‌دهد، حمایت می‌کند.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 8 =

دکمه بازگشت به بالا