سیاسی

الاعرجی: مدیریت ریسک به ضرورتی راهبردی برای نهادهای عراقی تبدیل شده است

مشاور امنیت ملی عراق اعلام کرد که با توجه به تحولات سریع و پیامدهای پی در پی در منطقه مدیریت ریسک به ضرورتی راهبردی برای نهادهای عراقی تبدیل شده است.

میدل ایست نیوز: قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق اعلام کرد که با توجه به تحولات سریع و پیامدهای پی در پی در منطقه مدیریت ریسک به ضرورتی راهبردی برای نهادهای عراقی تبدیل شده است چراکه شرایط منطقه‌ای چالش‌های اقتصادی، امنیتی و سیاسی‌ای را ایجاد می‌کند که می‌تواند مستقیما بر ثبات سازمانی و تداوم فعالیت‌ها تاثیر بگذارد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، الاعرجی افزود که این رویدادها پیامدهایی بر تعدادی از بخش‌ها گذاشته و بر بازار انرژی، جریان تجارت و سرمایه گذاری و زنجیره‌های تامین تاثیر گذاشته است که نیاز به اتخاذ سیستم‌های موثر مدیریت ریسک مبتنی بر پیشبینی زودهنگام، تحلیل تهدیدها و تدوین برنامه‌های پاسخ انعطاف پذیر را افزایش داده است تا اثرات احتمالی بحران‌ها کاهش یابد.

وی اظهار داشت که از این منظر، مدیریت ریسک ابزاری اساسی برای پشتیبانی از تصمیم گیری، تقویت ثبات و ارتقای آمادگی نهادها برای مقابله با چالش‌ها تبدیل شده است که به تحقق پایدار و حفظ عملکرد در محیطی منطقه‌ای پرچالش کمک می‌کند.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × سه =

دکمه بازگشت به بالا