اجتماعیسیاسی

فدراسیون فوتبال عراق: تمامی بازیکنان پیش از جام جهانی 2026 ویزا دریافت می‌کنند

فدراسیون فوتبال عراق ضمن تکذیب امتناع سفارت امریکا در صدور ویزای ورود به برخی از بازیکنان تیم ملی، تاکید کرد که تمامی بازیکنان پیش از جام جهانی 2026، ویزا دریافت خواهند کرد.

میدل ایست نیوز: فدراسیون فوتبال عراق گزارشات درباره امتناع سفارت امریکا در صدور ویزای ورود به برخی از بازیکنان تیم ملی را تکذیب و تاکید کرد که تمامی بازیکنان پیش از جام جهانی 2026، ویزا دریافت خواهند کرد.

به گزارش العربی الجدید، یک منبع در فدراسیون فوتبال عراق که خواست نامش فاش نشود به این رسانه گفت که ارتباط با سفارت‌های مربوطه به شکل رسمی و منظم و بر اساس وقت‌های تعیین‌شده انجام می‌شود و تمامی مراحل بدون هیچگونه استثنا یا مانع پیش می‌رود.

وی افزود که فیفا رسما به تمامی سفارتخانه‌های مربوطه ضرورت تسهیل اعطای ویزا به کاروان‌های تیم‌های حاضر در جام جهانی را ابلاغ کرد. وی اشاره کرد که تمامی موارد مربوط به تیم ملی عراق مطابق چارچوب‌های قانونی معتبر پیش می‌رود و صدور ویزای برخی بازیکنان و عدم صدور ویزای برخی دیگر مربوط به تعیین زمان و برنامه‌ریزی اداری سفارت است و هیچ رد یا ممانعتی در کار نیست.

این منبع عراقی ضمن تکذیب قطعی وجود هرگونه مشکل مربوط به ورود بازیکنان به امریکا تاکید کرد که تیم ملی عراق در این زمینه با هیچ مشکلی مواجه نیست و تمامی بازیکنان به موقع به اردوها و مسابقات ملحق خواهند شد.

روز گذشته «غالب الزاملی»، عضو فدراسیون فوتبال عراق، از بروز یک بحران جدی برای تیم ملی این کشور پیش از حضور در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ خبر داد.

الزاملی درباره این بحران گفته بود: تاکنون پنج بازیکن تیم ملی عراق شامل ابراهیم بایش، مهند علی، زید تحسین، حیدر عبدالکریم و علی الحمادی که از ستاره‌های تأثیرگذار تیم محسوب می‌ شوند، موفق به اخذ ویزای امریکا نشده اند.

وی تأکید کرد: هنوز دلایل مشخصی از سوی مقامات امریکایی برای صادر نشدن ویزای این بازیکنان اعلام نشده است.

گفتنی است تیم ملی عراق بر اساس قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ در گروه نهم با تیم‌های قدرتمند فرانسه، نروژ و سنگال هم‌گروه شده است.

منبع
العربی الجدید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا