سیاسی

کشف مواد منفجره و تونل‌های تروریستی در الانبار عراق

الحشد الشعبی عراق خبر داد که در بیابان‌های استان الانبار مجموعه‌ای از تونل‌های حاوی مواد منفجره و بمب‌های دست‌ساز را کشف کرده است.

میدل ایست نیوز: تیپ 57 فرماندهی عملیات الانبار الحشد الشعبی در بیابان‌های این استان مجموعه‌ای از تونل‌های حاوی مواد منفجره و بمب‌های دست‌ساز را کشف کرده است.

به گزارش الفرات نیوز، مرکز اطلاع رسانی الحشد الشعبی اعلام کرد که این عملیات در چارچوب تلاش‌های امنیتی مستمر فرماندهی عملیات برای ردیابی مخفیگاه‌های تروریستی و تامین امنیت مناطق بیابانی انجام شده است و نیروهای الحشد الشعبی بر اساس رویه‌های اصولی تونل‌ها را منهدم کردند.

 

بنا بر اعلام این مرکز، در چارچوب همکاری و هماهنگی مشترک میان نیروهای امنیتی در راستای تقویت امنیت و ثبات در استان و جلوگیری از تهدیدات احتمالی، بخش مهندسی لشکر هفتم ارتش عراق انهدام اصولی تونل‌ها و خنثی‌سازی بمب‌های انفجاری و تامین امنیت کامل منطقه را بر عهده گرفت.

منبع
الفرات نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + سه =

دکمه بازگشت به بالا