سیاسی
حماس عملیات استشهادی در شهرک کوخاو یائیر را تبریک گفت
حماس در بیانیهای ضمن تبریک عملیات استشهادی در شمال قلقیلیه، نسبت به تشدید سیاستهای جاری اشغالگران که بر شهرکسازی، مصادره زمینها، قتل، بازداشت، آوارگی و ترور شهرکنشینان استوار است، هشدار داد.

میدل ایست نیوز: جنبش حماس در بیانیهای اعلام کرد: عملیات قهرمانانه در شهرک کوخاو یائیر در شمال قلقیلیه را تبریک میگوییم.
به گزارش المیادین، این جنبش افزود: ما نسبت به تشدید سیاستهای جاری اشغالگران که بر شهرکسازی، مصادره زمینها، قتل، بازداشت، آوارگی و ترور شهرکنشینان استوار است، هشدار میدهیم.
حماس تاکید کرد: اشغالگر در متوقف کردن موج مقاومت در کرانه باختری پیروز نخواهد شد و ملت ما به پایداری و مقابله تا دستیابی به آزادی و بازپسگیری حقوق خود ادامه خواهد داد.
پیشتر رسانههای اسرائیلی از وقوع تیراندازی در کوخاو یائیر در داخل خط سبز و کشته شدن یک نفر و زخمی شدن 6 نفر دیگر خبر دادند.
بیشتر بخوانید:
عملیات استشهادی در کرانه باختری؛ یک نفر کشته و 6 نفر دیگر مجروح شدند



