خبر اولسیاسی

رسانه فرانسوی:
عراق به درخواست امریکا کدام گروه‌های مسلح را در نیروهای رسمی ادغام نمی‌کند؟

دولت عراق به درخواست امریکا برخی گروه‌های مسلح از جمله «حزب‌الله عراق»، «حرکت النجباء»، «کتائب سیدالشهدا» و «اولیاءالله الاوفیاء» را در طرح ادغام در نیروهای رسمی امنیتی و نظامی این کشور مشارکت نخواهد داد.

میدل ایست نیوز: رادیو فرانسوی مونت‌کارلو امروز یکشنبه فاش کرد دولت عراق به درخواست امریکا در حال حرکت به سمت کنار گذاشتن گروه‌های مسلحی است که تحت پوشش «سازمان الحشد الشعبی» قرار ندارند و قصد ندارد آنها را در طرح ادغام در نیروهای رسمی امنیتی و نظامی بگنجاند.

به گزارش السومریه، رادیو مونت‌کارلو در گزارش خود به اظهارات قیس المحمداوی، معاون فرمانده عملیات مشترک نظامی عراق استناد کرده است. او تأکید کرد گروه‌های وابسته به «هماهنگ کننده مقاومت اسلامی» از برنامه‌های ادغام دولت مستثنی خواهند شد. از جمله این گروه‌ها می‌توان به «حزب‌الله عراق»، «حرکت النجباء»، «کتائب سیدالشهدا» و «اولیاءالله الاوفیاء» اشاره کرد.

رادیو مونت‌کارلو همچنین گزارش داد پیام امریکا به نخست‌وزیر عراق در مخالفت با مشارکت هرگونه گروه مرتبط با سپاه پاسداران ایران در طرح ادغام، قاطع و روشن بوده است. به باور مریکا، ادغام این گروه‌ها می‌تواند به افزایش نفوذ ایران در ساختارهای دولتی عراق منجر شود.

بر اساس این گزارش، ائتلاف «چارچوب هماهنگی» حذف این گروه‌ها را اقدامی در راستای سیاست‌های امریکا ارزیابی کرده و معتقد است که این رویکرد ممکن است در مراحل بعدی به هدف قرار دادن و تضعیف این تشکیلات منجر شود.

از سوی دیگر، «کتائب حزب‌الله» در جدیدترین موضع‌گیری خود، طرح‌های خلع سلاح و ادغام را «توطئه‌ای» علیه حشد الشعبی و محور مقاومت در منطقه توصیف کرده است. این گروه هشدار داده است که چنین اقداماتی ممکن است زمینه‌ساز پیوستن عراق به توافق‌نامه‌های «ابراهیم» با اسرائیل شود.

منبع
السومریه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 18 =

دکمه بازگشت به بالا