سرخط خبرهاسیاسی
«سید مقتدی صدر»: کسانی که به دنبال بستن مدارس و تعطیلی زندگی روزمره مردماند، از ما نیستند
«سید مقتدی صدر»، رهبر جریان صدر خواستار شناسایی افراد خرابکار و مدعیان وطنگرایی شد و از نیروهای کلاهآبی خواست با نیروهای امنیتی در این باره همکاری کنند.

میدل ایست نیوز: «سید مقتدی صدر»، رهبر جریان صدر خواستار شناسایی افراد خرابکار و مدعیان وطنگرایی شد و از نیروهای کلاهآبی خواست با نیروهای امنیتی در این باره همکاری کنند.
صدر در پیامی توئیتری با بیان اینکه هیچ تمایزی میان قومیتهای مختلف نژادی و دینی عراق قائل نیستیم، اظهار داشت: «معتقد به هیچ تمایزی میان انقلابیون مسالمتجو قائل نیستیم مگر آنانی که از برنامههای خارجی پیروی می کنند و افراد نفوذی که با فتنهانگیزی و حمل سلاح خواهان به تعطیلی کشاندن پیشرفت علمی از رهگذر بستن مدارس و تعطیلی زندگی روزمره مردم هستند، هیچ کدام از این افراد از ما، مردم میهنگرای عراقی نیست.»
وی در پایان ضمن دعوت از همگان برای شناسایی خرابکاران و مدعیان وطنگرایی از طریق کمک به نیروهای امنیتی، از کلاهآبیها خواست در این باره با نیروهای امنیتی همکاری کنند.




