خبر اولسیاسی

توضیح پارلمان عراق درباره رفع مصونیت نمایندگان بازداشت شده

دبیرکل پارلمان عراق توضیح داد که مصونیت نمایندگان پارلمانی که صبح امروز بازداشت شدند، طی 48 ساعت گذشته و با تصمیم ریاست پارلمان رفع شده است.

میدل ایست نیوز: دبیرخانه پارلمان عراق پشت پرده بازداشت‌های گسترده صبح امروز یکشنبه را فاش کرد.

به گزارش الفرات نیوز، صفوان گرگری دبیرکل پارلمان عراق گفت که قانون اساسی و اساسنامه مجلس این اختیار را به رئیس پارلمان یا در صورت غیاب به معاون او می‌دهد به صورت فردی، مصونیت هر نماینده تحت تعقیب دستگاه قضایی را طی زمان تعطیلات و بدون نیاز به جلسه رای دهی سلب کند.

گرگری بیان کرد که هیئت الحلبوسی رئیس پارلمان روز گذشته پس از یک سفر خارجی به کشور بازگشت.

او تاکید کرد که رفع مصونیت رسما طی 48 ساعت گذشته و با هماهنگی با شورای عالی قضائی امضا شد.

دبیرکل پارلمان عراق تاکید کرد که بازداشت شماری از نمایندگان پارلمان پس از رفع مصونیت آنها به تصمیم مستقیم ریاست پارلمان و در تعامل با احکام قضائی انجام شد.

یک منبع بلندپایه پیشتر به خبرگزاری رسمی عراق گفت که شماری از متهمان در پرونده‌های فساد با توجه به اعترافات معاون وزارت نفت عراق بازداشت شدند.

منبع
الفرات نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 3 =

دکمه بازگشت به بالا