اقتصادی

پیش‌بینی کاهش قیمت نفت به بشکه‌ای 60 دلار تا پایان امسال

بانک امریکایی «سیتی‌گروپ» پیش‌بینی کرد روند کاهش قیمت نفت در ماه‌های آینده ادامه یابد و قیمت نفت خام برنت تا پایان سال به حدود بشکه‌ای 60 دلار برسد.

میدل ایست نیوز: بانک امریکایی سیتی‌گروپ پیش‌بینی کرد با کاهش تنش‌ها در تنگه هرمز و بازگشت رفت‌وآمد کشتی‌ها به شرایط عادی‏، بهای هربشکه نفت خام برنت تا پایان 2026 به 60 دلار برسد.

به گزارش السومریه‏ به نقل از بلومبرگ، تحلیلگران سیتی‌گروپ در یادداشتی اعلام کردند، اگرچه ممکن است بازارها در کوتاه‌مدت با نوساناتی مواجه شوند، اما با تثبیت روند حمل‌ونقل دریایی، عادی شدن خدمات بیمه کشتی‌ها و بهبود زنجیره‌های تأمین، این نوسانات به تدریج کاهش خواهد یافت.

آنها افزودند، بازگشت خطوط کشتیرانی به فعالیت عادی و کاهش محدودیت‌های لجستیکی، به آرام‌تر شدن بازارهای انرژی کمک خواهد کرد. همچنین افزایش تردد کشتی‌ها و ازسرگیری الگوی معمول کشتیرانی، نشان دهنده کاهش ریسک‌های عملیاتی در منطقه است.

این بانک در پایان پیش‌بینی کرد که بهبود عرضه و کاهش نگرانی‌های ژئوپلیتیکی، باعث افزایش عرضه نفت در بازارهای جهانی شده و فشار نزولی بیشتری بر قیمت‌ها تا پایان سال وارد خواهد کرد، هرچند بازار همچنان تحولات احتمالی را که ممکن است دوباره موجب نوسان قیمت نفت شود، زیر نظر خواهد داشت.

منبع
السومریه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا