
میدل ایست نیوز: فعالیتهای جنبش حماس طی ماههای گذشته، روند انتقال بخش قابل توجهی از مرکز ثقل تشکیلاتی این جنبش به ترکیه را پس از سالها کاهش حضور و فعالیت در این کشور، تقویت کرده است. این امر همزمان با صدور بیانیههایی از جانب حماس در محکومیت و ابراز همبستگی این جنبش، پس از انفجارهای انجام شده در سوریه صورت گرفته که حماس در تلاش است به نظام جدید آن نزدیک شود.
به گزارش الشرق الاوسط، 3 منبع از این جنبش در خارج، به این رسانه گفتند که جنبش حماس پس از برگزاری جلسات خود در دوحه پایتخت قطر طی چند سال گذشته، اخیرا برگزاری جلسات و حتی انجام انتخابات داخلی خود را در ترکیه از سر گرفته است.
این 3 منبع توضیح دادند که انتخابات رئیس دفتر سیاسی اخیرا و بدون دستیابی به نتیجه، در استانبول برگزار شده است.
این منابع اشاره کردند که این تحرکات با صدور دو بیانیه از جانب حماس طی تقریبا یک هفته، در محکومیت دو انفجار رخ داده در دمشق و تاکید بر اعتماد به توانمندی رهبری و ملت سوریه در حفظ امنیت این کشور همزمان شده است.



