مرگ تلخ 2 کودک و نجات 15 نفر در پی غرق شدن قایق مسافربری در رودخانه فرات سوریه
در پی غرق شدن یک قایق حامل ساکنان محلی در رودخانه فرات واقع در شرق سوریه در ساعات پس از نیمهشب شنبه، دستکم دو کودک جان باختند.

میدل ایست نیوز: نیروهای دفاع مدنی سوریه ضمن اعلام مرگ دو کودک و نجات ۱۵ تن از سرنشینان، اعلام کردند: عملیات جستوجو برای یافتن ناپدیدشدگان احتمالی همچنان ادامه دارد.
به گزارش الشرق الاوسط، سازمان دفاع مدنی سوریه با انتشار بیانیهای اعلام کرد: یک قایق مسافربری کوچک حامل غیرنظامیان در شهر دیرالزور، دچار نقص فنی شد و جریان آب آن را با خود برد که در نهایت منجر به برخورد آن با یک پل گردید.
این سازمان تأیید کرد: آمار اولیه تلفات تا این لحظه، جان باختن دو کودک است.
دفاع مدنی در ادامه افزود: نیروهای امدادی موفق به نجات ۱۵ نفر شدهاند، اما عملیات جستوجو برای یافتن مفقودان همچنان در جریان است.
از سوی دیگر، استانداری دیرالزور نیز در بیانیهای تصریح کرد: این قایق کوچک و «ابتدایی» که حامل زنان، مردان و کودکان بود، پس از اتمام سوخت، اسیر جریان تند آب شده و پس از برخورد با پل نظامی شهر دیرالزور، غرق شده است.


