اجتماعیسیاسی

برگزاری مراسم سالگرد درگذشت آیت الله العظمی الحکیم در نجف اشرف

مراسم سالگرد درگذشت عالم بزرگوار و مرجع عالیقدر آیت الله العظمی سید محمدسعید الحکیم در نجف اشرف با حضور جمعی از علمای حوزه نجف برگزار شد.

میدل ایست نیوز: مراسم سالگرد درگذشت عالم بزرگوار و مرجع عالیقدر آیت الله العظمی سید محمدسعید الحکیم در نجف اشرف برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری «کربلا الآن»، در این مراسم، جمع کثیری از علما و فضلای حوزه نجف اشرف حضور داشتند.

خطیب این مجلس در ابتدا درخصوص سیره امام سجاد (ع) سخن گفت و سپس به بیان زندگی آیت الله العظمی الحکیم به ویژه ثبات ایشان بر اصول و پذیرش هزینه سخن حق در زمان طاغوت پرداخت.

حاضران در این مجلس خواستار رحمت واسعه برای آن فقید و دنباله روی پیروان مکتب اهل بیت علیهم السلام از مسیر ائمه اطهار و علمای عامل شدند.

مرجع بزرگ تشیع آیت الله العظمی سیدمحمدسعید الحکیم در سال 2021 به دلیل عارضه قلبی در سن 87 سالگی دار فانی را وداع گفت.

ایشان در سال 1354 قمری مصادف با 1314 شمسی در شهر نجف متولد شده و از 10 سالگی، تحصیل دروس حوزوی را نزد پدرش آیت الله سید محمدعلی الحکیم آغاز کرد.

آیت الله الحکیم از 32 سالگی، تدریس دروس خارج فقه و اصول را آغاز کرد و تاکنون از ایشان 24 عنوان کتاب در بیش از 40 مجلد در موضوعات اصول و فقه به چاپ رسیده است.

ایشان در دوران صدام حسین 8 سال در زندان به سر بردند.

منبع
کربلا الآن

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا