سیاسی

ممدانی: امکان بازداشت نتانیاهو در نیویورک وجود ندارد/ از دولت می‌خواهم حکم را اجرا کند

شهردار نیویورک گفت از اختیارات قانونی لازم برای بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل در صورت سفر به نیویورک برخوردار نیست.

میدل ایست نیوز: زهران ممدانی شهردار نیویورک گفت از اختیارات قانونی لازم برای بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل در صورت سفر به نیویورک برخوردار نیست.

به گزارش روسیا الیوم، ممدانی با انتشار پیامی در شبکه ایکس نوشت، دفتر من همه راه‌های قانونی را بررسی کرد تا ببیند آیا مقامات شهر نیویورک می‌توانند حکم دیوان کیفری بین‌المللی برای بازداشت نتانیاهو را در صورت سفر او به نیویورک اجرا کنند یا خیر.

وی افزود، روشن است که ما از اختیارات قانونی مستقل برای اجرای این حکم برخوردار نیستیم. با این حال دولت فدرال امریکا از چنین اختیاراتی برخوردار است و من از دولت می‌خواهم به دیوان کیفری بین‌المللی بپیوندد و این حکم را اجرا کند.

ممدانی چند روز پیش به روزنامه نیویورک تایمز گفته بود در حال رایزنی با تیم حقوقی خود برای اجرای حکم بازداشت نتانیاهو به اتهام ارتکاب جنایت جنگی است. دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا در واکنش به این سخنان تاکید کرد نتانیاهو به هیچ وجه و به هیچ شکلی بازداشت نخواهد شد.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا