سیاسی

مواضع حزب دموکرات کردستان ایران در اربیل هدف حملات بامدادی قرار گرفت

یک سرکرده حزب دموکرات کردستان ایران تأکید کرد که ایران در پی حملات پهپادی، مقرها، مواضع و اردوگاه‌های این حزب در اقلیم کردستان عراق را هدف قرار داد.

میدل ایست نیوز: کریم پرویزی از سرکردگان حزب دموکرات کردستان ایران امروز چهارشنبه تأکید کرد که ایران در پی حملات پهپادی، مقرها، مواضع و اردوگاه‌های این حزب در اقلیم کردستان عراق را هدف قرار داد.

به گزارش شفق نیوز، پرویزی گفت که این حملات بین ساعت دو تا 3 بامداد انجام شد و مواضع حزب را در دو محور هدف قرار داد.

وی افزود که حمله‌ای که منطقه بالیسان را هدف قرار داد، با استفاده از 3 پهپاد انجام شد که وارد اردوگاه و مقر حزب شدند و این محل را هدف قرار دادند.

پرویزی اشاره کرد که پهپادهایی که اردوگاه ژژنیگان را هدف قرار داده بودند، پیش از رسیدن به اهداف خود در آسمان منفجر شدند.

برویژی بیان کرد که این حملات هیچ تلفات جانی به همراه نداشته است.

وی افزود که از زمان آغاز درگیری‌های اخیر، شمار حملات ایران به مقرها و اردوگاه‌های خانواده‌های این حزب و همچنین مراکز بهداشتی و آموزشی آن، با موشک و پهپاد از ۱۵۶ مورد فراتر رفته است.

پیش‌تر سازمان مبارزه با تروریسم در اقلیم کردستان عراق اعلام کرده بود که سامانه پدافند هوایی ائتلاف بین‌المللی، ۱۰ پهپاد بمب‌گذاری‌شده را در آسمان استان اربیل رهگیری و منهدم کرده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + نوزده =

دکمه بازگشت به بالا