سیاسی

تهران: اقدام امریکا در حمله به شناورهای تجاری ایرانی را به شدت محکوم می‌کنیم

وزارت امور خارجه ایران در بیانیه‌ای اقدام تجاوزکارانه امریکا در حمله به شناورهای تجاری ایرانی در خلیج فارس و دریای عمان در روز شنبه را به شدت محکوم کرد.

میدل ایست نیوز: وزارت امور خارجه ایران در بیانیه‌ای «اقدام تجاوزکارانه امریکا» در حمله به شناورهای تجاری ایرانی در خلیج فارس و دریای عمان در روز شنبه را به شدت محکوم کرد.

این وزارتخانه افزود: این اقدامات غیرقانونی و تجاوزکارانه که در ادامه تجاوز نظامی امریکا علیه ایران و به عنوان بخشی از محاصره دریایی و جنگ اقتصادی آن رژیم علیه میهن ما ارتکاب یافته، است نقض واضح بند ۴ ماده ۲ منشور ملل متحد، جنایت ،جنگی و تهدیدی آشکار علیه صلح بین المللی و امنیت کشتیرانی تجاری است.

وزارت امور خارجه ایران با تاکید بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای دفاع قاطعانه از حاکمیت و منافع ملی خود در برابر تروریسم دولتی و «اقدامات تجاوزکارانه امریکا» از جمله تداوم محاصره دریایی و جنگ اقتصادی و تعرض به کشتی‌های تجاری یادآور میشود که مسئولیت پیامدهای ناشی از «تداوم اقدامات تجاوزکارانه و مداخله جویانه امریکا در منطقه بر عهده رژیم امریکا و همدستان و شرکای آن خواهد بود».

منبع
وزارت خارجه ایران

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو − 1 =

دکمه بازگشت به بالا