سیاسی

حملات موشکی و پهپادی انصارالله به تاسیسات آرامکو

سخنگوی نظامی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد، این جنبش با تعدادی موشک بالستیک و پهپاد، تاسیسات متعلق به شرکت نفتی آرامکو را در ریاض و منطقه خریص هدف قرار داده است.

میدل ایست نیوز: جنبش انصارالله اعلام کرد تاسیسات شرکت آرامکو را در ریاض و خریص با موفقیت هدف قرار داده است.

به گزارش السومریه، سخنگوی انصارالله امروز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد، در دو عملیات جداگانه، تاسیسات متعلق به شرکت نفتی آرامکو در ریاض پایتخت عربستان و منطقه خریص با استفاده از تعدادی موشک بالستیک و پهپاد هدف قرار گرفت.

بر اساس این بیانیه، اهداف مدنظر مورد اصابت قرار گرفتند و مناطق هدف قرار گرفته دچار آتش‌سوزی شدند.

انصارالله همچنین اعلام کرد، طی 12 ساعت اخیر، صنعا پایتخت یمن و استان‌های الجوف، تعز، عمران، حجه و صعده هدف 50 حمله هوایی و موشکی عربستان سعودی قرار گرفتند و مجموع حملات هوایی از زمان آغاز درگیری‌های اخیر به 1460 حمله رسید.

انصارالله بر ادامه عملیات علیه پایگاه‌ها و تاسیسات نفتی عربستان تاکید کرد و شرط توقف حملات خود را، توقف تجاوزات عربستان و پایان محاصره یمن اعلام کرد.

منبع
السومریه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =

دکمه بازگشت به بالا