خبر اولسیاسی

قطر: تماس‌ها برای دستیابی به پیشرفت در روند گفت‌وگوهای امریکا و ایران ادامه دارد

مدیر واحد رسانه و ارتباطات وزارت خارجه قطر اعلام کرد که تماس‌ها و سفرها با هدف دستیابی به پیشرفت در روند گفت‌وگوها میان واشنگتن و تهران ادامه دارد.

میدل ایست نیوز: إبراهيم بن سلطان الهاشمی مدیر واحد رسانه و ارتباطات وزارت خارجه قطر اعلام کرد که تماس‌ها و سفرها با هدف دستیابی به پیشرفت در روند گفت‌وگوها میان واشنگتن و تهران ادامه دارد.

به گزارش الجزیره، وی اعلام کرد: ما از هر ابتکاری که کشورهای منطقه از جمله کشورهای عضو پیمان مکه با هدف تحقق ثبات اتخاذ کنند، حمایت می‌کنیم.

مدیر واحد رسانه و ارتباطات وزارت خارجه قطر افزود: ما از اقدامات عربستان برای حفاظت از حاکمیت و امنیت و ثبات استقبال می‌کنیم.

وی به استقبال قطر از سفر طرف ایرانی برای اطلاع از اقدامات اتخاذ شده درباره پرونده خلبانان اشاره کرد و گفت: ما آخرین تحولات مربوط به این پرونده را به طرف ایرانی ابلاغ کردیم.

الهاشمی در خصوص پیمان مکه گفت که این پیمان همکاری منطقه‌ای در راستای حفظ توانمندی کشورهای منطقه و ثبات آنها تقویت می‌کند.

وی درباره اوضاع یمن گفت: ما رویکرد غیرمسئولانه حوثی‌ها در هدف قرار دادن عربستان و مقدسات اسلامی و تاسیسات غیرنظامی را محکوم می‌کنیم.

مدیر واحد رسانه و ارتباطات وزارت خارجه قطر افزود: ما شدیدا حمله حوثی‌ها به نیروگاه برق در مدینه منوره که به مسجد النبی خدمات‌رسانی می‌کند را محکوم می‌کنیم.

این مقام قطری بیان کرد: گفت‌وگو و تبادل پیام‌ها میان طرف‌های ایرانی و امریکایی از طریق قطر و شرکای منطقه‌ای ادامه دارد.

وی تاکید کرد که مذاکرات درباره ایران ادامه دارد و در این مذاکرات، نگرانی‌ها و ملاحظات همه طرف‌های درگیر در نظر گرفته می‌شود.

مدیر واحد رسانه و ارتباطات وزارت خارجه قطر بار دیگر گفت: ما از پیمان مکه و هر آنکه برای تقویت ثبات منطقه‌ای می‌کوشد حمایت می‌کنیم. سخن گفتن درباره پیوستن قطر به پیمان مکه زود است.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − دو =

دکمه بازگشت به بالا