سیاسی

نقشه راه 3 مرحله‌ای پارلمان عربی برای مقابله با تروریسم و حمایت از منطقه ساحل افریقا

رئیس پارلمان عربی، در نشست عالی‌رتبه اتحادیه بین المللی پارلمانی در تانزانیا تاکید کرد: مقابله با تروریسم و افراط‌گرایی نیازمند گذر از ابتکار عمل‌های موازی به سمت هم‌افزایی، هماهنگی و تدوین برنامه‌های اجرایی قابل سنجش در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی است.

میدل ایست نیوز: «محمد بن احمد الیماحی» رئیس پارلمان عربی در صدو پنجاه و سومین مجمع عمومی اتحادیه بین المللی پارلمانی، طرحی سه‌مرحله‌ای برای ارتقای همکاری‌های بین‌المللی در قالب ابتکار «ندای ساحل» ارائه کرد که شامل توجه به نیازهای محلی، تدوین دستور کار مشترک پارلمانی و ایجاد سازوکار پایش و ارزیابی دستاوردها خواهد بود.

به گزارش الاهرام، محمد بن احمد الیماحی، رئیس پارلمان عربی با اشاره به اهمیت تقویت همکاری‌ها و مشارکت‌های بین‌المللی و منطقه‌ای تأکید کرد: مقابله با چالش‌های ناشی از تروریسم و افراط‌گرایی خشن، مستلزم گذار از تعدد و پراکندگی اقدامات به سوی یکپارچه‌سازی، هماهنگی و تبدیل آن‌ها به برنامه‌های اجرایی قابل پیگیری و ارزیابی است.

رئیس پارلمان عربی در سخنرانی خود چندین پیشنهاد عملی برای ارتقای فعالیت‌های پارلمانی ارائه کرد از جمله آنها می توان به چارچوب ابتکار «ندای ساحل» اشاره کرد که هدف آن یکپارچه‌سازی تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای مبارزه با تروریسم در منطقه ساحل افریقا عنوان شده است.

وی با اشاره به نقشه راه سه‌مرحله‌ای برای منطقه ساحل شامل نیازسنجی میدانی، برنامه ‌ریزی مشترک و نظارت و ارزیابی تاکید کرد: اهمیت این طرح با توجه به درگیری مستقیم سازمان‌های پارلمانی منطقه‌ایاز جمله پارلمان عربی، پارلمان افریقا و پارلمان مدیترانه با چالش‌های امنیتی منطقه ساحل دوچندان می‌شود.

در همین ارتباط «مارسلا گوئررا کاستیلو»، رئیس گروه مشورتی سطح‌بالای مقابله با تروریسم، بر اهمیت ایجاد سازوکار هماهنگی میان این گروه و نهادهای پارلمانی منطقه‌ای تأکید و از رئیس پارلمان عربی برای ارائه این طرح و پیشگامی در تدوین آن قدردانی کرد.

منبع
الاهرام

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 1 =

دکمه بازگشت به بالا