سیاسی

تاکید انور قرقاش بر ضرورت احیای اقدام مشترک امنیتی و دفاعی کشورهای شورای همکاری

مشاور دیپلماتیک رئیس امارات در پیامی اعلام کرد: احیای اقدام مشترک کشورهای خلیج (فارس) به ویژه در زمینه امنیتی و دفاعی و تقویت سیستم امنیت جمعی ضروری است.

میدل ایست نیوز: انور قرقاش مشاور دیپلماتیک رئیس امارات در حساب کاربری خود در ایکس نوشت: از آغاز تجاوز به کشورهای خلیج (فارس)، که بر پایه ارزیابی اشتباه متجاوز مبنی بر اینکه این کشورها ضعیف‌ترین حلقه در جنگی هستند که همواره در پی اجتناب از آن بودیم، آغاز شده است، روشن شد که همه ما هدف قرار گرفتیم و امنیت ما از یکدیگر جدایی‌ناپذیر است. حمله به عربستان برادر، امنیت امارات و تمام کشورهای خلیج (فارس) را تضعیف می‌کند.

به گزارش اسکای نیوز، وی ادامه داد: احیای اقدام مشترک کشورهای خلیج (فارس) به ویژه در زمینه امنیتی و دفاعی و تقویت سیستم امنیت جمعی ضروری است. همان حوزه‌ای که در آن کوتاهی فاحشی صورت گرفته و همین امر، دیگران را به گستاخی و تعرض به ما تشویق کرده است.

وی تاکید کرد: امنیت خلیج (فارس) مسئولیت مشترکی است که هیچگونه سهل‌انگاری یا تعویقی را برنمی‌تابد.

منبع
اسکای نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا