سیاسی

رئیس جمهور لبنان: باید به حاکمیت عربستان احترام گذاشت

رئیس جمهور لبنان در تماس تلفنی با ولیعهد عربستان حملات به این کشور را محکوم و بر ضرورت احترام به حاکمیت عربستان و تمامیت ارضی آن و خودداری از حملات به تاسیسات غیرنظامی و حیاتی این کشور تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: جوزف عون رئیس جمهور لبنان ظهر امروز با ولیعهد و نخست وزیر عربستان تلفنی گفت‌وگو کرد و از اوضاع عربستان پس از حملات به فرودگاه بین‌المللی ملک خالد ریاض و دیگر تاسیسات غیرنظامی عربستان مطلع شد.

به گزارش النشره، عون در این تماس تلفنی این حملات را محکوم و همبستگی ریاست جمهوری و ملت لبنان با رهبری عربستان و ملت این کشور را اعلام کرد و گفت که این حملات تهدیدی برای امنیت و ثبات عربستان و منطقه محسوب می‌شود.

رئیس جمهور لبنان در ادامه بر ضرورت احترام به حاکمیت عربستان و تمامیت ارضی آن و خودداری از حملات به تاسیسات غیرنظامی و حیاتی این کشور تاکید کرد.

عون در پایان ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های قربانیان این حادثه، برای مجروحان شفای عاجل آرزو کرد.

منبع
النشره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + هفده =

دکمه بازگشت به بالا