سیاسی

انفجار مهیب در ابر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی در تنگه هرمز

سپاه ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: یک فروند سوپر نفتکش متخلف با بیش از ۲ میلیون بشکه نفت خام که قصد عبور از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز را داشت با برخورد مین، دچار حادثه منجر به انفجار و آتش سوزی شدید شد.

میدل ایست نیوز: نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: یک فروند سوپر نفتکش متخلف با بیش از ۲ میلیون بشکه نفت خام که قصد عبور از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز را داشت با برخورد مین، دچار حادثه منجر به انفجار و آتش سوزی شدید شد.

به گزارش سپاه نیوز، این اطلاعیه افزود: این نفتکش با خاموش نمودن تمامی سامانه های موقعیت یاب و راداری، تلاش کرد با فریب و حمایت ارتش قاچاقچی و تروریست امریکا از تنگه هرمز عبور کند.

نیروی دریایی سپاه ایران اعلام کرد: تنگه هرمز بسته است و عاقبت سرپیچی کشتی های متخلف از مقررات ایرانی تنگه هرمز، سوختن در آتش اعتماد ارتش تروریست امریکاست.

منبع
سپاه نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + یازده =

دکمه بازگشت به بالا