سیاسی

دستور وزیر کشور عراق برای ارتقای سطح آماده‌باش و واکنش فوری

وزیر کشور عراق بر ضرورت آمادگی کامل نیروها و توسعه سامانه‌های ارتباطی برای تضمین سرعت واکنش در تمامی مناطق امنیتی تأکید کرد.

میدل ایست نیوز: یاسر المالکی، وزیر کشور عراق، روز دوشنبه دستور داد سطح آمادگی نیروها افزایش یابد و واکنش فوری در تمامی مناطق امنیتی تضمین شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، المالکی در بازدیدی میدانی از اداره عملیات وزارت کشور، مرکز فرماندهی ملی و بخش‌های وابسته به آن، گزارش روزانه حوادث و ارزیابی وضعیت عمومی را دریافت کرد.

وی همچنین از اداره مرکزی پاسخ‌گویی و کنترل ۹۱۱ بازدید کرد و از نزدیک در جریان مأموریت‌ها و وظایف این اداره قرار گرفت. در جریان این بازدید، گزارشی تفصیلی از فعالیت‌های آن ارائه شد.

در ادامه، وزیر کشور عراق با مدیران ارشد اداره عملیات وزارتخانه و شماری از مدیران بخش‌ها دیدار و گزارشی جامع درباره حوادث مرتبط با فرماندهی‌ها و استان‌های مختلف عراق دریافت کرد.

بر اساس این بیانیه، المالکی راهکارهای ارتقای عملکرد عمومی دستگاه‌های امنیتی را بررسی و بر ضرورت آمادگی کامل نیروها و توسعه سامانه‌های ارتباطی برای تضمین سرعت واکنش در تمامی مناطق امنیتی تأکید کرد.

وی همچنین در جریان وضعیت نیروها و میزان آمادگی رزمی آنان قرار گرفت. بررسی راه‌های توسعه طرح‌های امنیتی موجود و تقویت آمادگی مستمر نیروها نیز از دیگر محورهای این بازدید بود.

این بازدید شامل بررسی پایگاه‌های امنیتی و مرزی، پاسگاه‌ها، استحکامات و همچنین آمادگی‌ها و اقدامات احتیاطی اتخاذشده نیز بود.

دفتر رسانه‌ای وزیر کشور عراق اعلام کرد که هدف از این بازدید، تقویت امنیت در مناطق مختلف و افزایش سطح هماهنگی میان دستگاه‌های امنیتی عراق بوده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 5 =

دکمه بازگشت به بالا