سیاسی

النعمان: ۴ هزار نیروی یگان‌های حفاظت سنجار به نیروهای امنیتی فدرال می‌پیوندند

سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق، از ادغام رسمی ۴ هزار تن از نیروهای یگان‌های حفاظت از سنجار در بدنه نیروهای امنیتی فدرال خبر داد و تأکید کرد: با واگذاری کامل امنیت این شهرستان به ارتش، منطقه وارد مرحله جدیدی از بازسازی و فراهم‌سازی مقدمات بازگشت آوارگان خواهد شد.

میدل ایست نیوز: صباح النعمان، سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق، روز دوشنبه تأکید کرد: چهار هزار نیروی یگان‌های حفاظت از سنجار در ساختار نیروهای امنیتی فدرال ادغام خواهند شد و مرحله پیش‌رو، زمان انتقال به سمت بازسازی و نوسازی این شهر خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق(واع) ، وی در جریان مراسم ادغام یگان‌های حفاظت سنجار و یگان‌های حفاظت زنان در نیروهای امنیتی فدرال اظهار داشت: کوه سنجار به لطف فداکاری‌های فرزندان منطقه، خون شهدا و تلاش‌های یگان‌های حفاظت سنجار، در برابر تروریسم استوار و شکست‌ناپذیر باقی ماند.

وی افزود: اقدام برای ادغام یگان‌های حفاظت سنجار در بدنه نیروهای امنیتی فدرال، در راستای اجرای برنامه دولت و دستورات نخست‌وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح مبنی بر انحصار سلاح در دست حکومت صورت گرفته است و نیروهای حفاظت سنجار از امروز رسماً بخشی از سامانه امنیتی کشور محسوب می‌شوند.

سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح تاکید کرد: دوره آتی شاهد گذار از نبرد به سمت بازسازی این شهر خواهد بود که از ویرانی‌های گذشته آسیب دیده است ضمن آنکه حکومت محلی استان نینوا به ارائه پشتیبانی و حمایت‌های خود از شهر سنجار ادامه می‌دهد.

النعمان در ادامه گفت: با دستورات نخست‌وزیر و با نظارت و پیگیری دفتر فرمانده کل نیروهای مسلح ، پرونده بازسازی و تکمیل مراحل ادغام این نیروها پیگیری می‌شود تا زمینه برای بازگشت آوارگان فراهم گردد.

وی در پایان تاکید کرد: تمام خاک شهر سنجار و کوه سنجار به طور کامل تحت فرماندهی و حفاظت یگان‌های ارتش عراق خواهد بود.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × دو =

دکمه بازگشت به بالا