اقتصادیسیاسی

تاکید عدنان فیحان بر ضرورت فعال‌سازی مجدد کمیته دوستی پارلمانی عراق و پرتغال

معاون رئیس پارلمان عراق در دیدار رئیس کمیته امور خارجی و جوامع خارج از کشور پارلمان پرتغال بر ضرورت فعال‌سازی مجدد کمیته دوستی پارلمانی عراق و پرتغال و برگزاری نشست‌های دوره‌ای میان کمیته‌های روابط خارجی دو پارلمان تاکید کرد تا روند همکاری‌ها پیگیری شده و دیدگاه‌های دو کشور درباره مسائل بین‌المللی مورد تبادل نظر قرار گیرد.

میدل ایست نیوز: عدنان فیحان الدلیمی معاون اول رئیس پارلمان عراق به همراه هیئت پارلمانی همراه، در مقر پارلمان پرتغال با ژوزه سزاريو رئیس کمیته امور خارجی و جوامع خارج از کشور پارلمان پرتغال، و شماری از نمایندگان این کشور دیدار و درباره راه‌های تقویت همکاری‌های پارلمانی و گسترش زمینه‌های مشارکت دوجانبه میان دو کشور گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، الدلیمی در این دیدار اظهار داشت که عراق از ثبات و پیشرفت برخوردار است و در مسیر گسترش روابط خود با کشورهای جهان حرکت می‌کند که با هدف تنوع‌بخشی به بازارهای صادرات نفت و تقویت مشارکت‌های اقتصادی این کشور دنبال می‌شود.

وی همچنین بر ضرورت فعال‌سازی مجدد کمیته دوستی پارلمانی عراق و پرتغال و برگزاری نشست‌های دوره‌ای میان کمیته‌های روابط خارجی دو پارلمان تاکید کرد تا روند همکاری‌ها پیگیری شده و دیدگاه‌های دو کشور درباره مسائل بین‌المللی مورد تبادل نظر قرار گیرد.

الدلیمی همچنین خواستار تقویت حضور دیپلماتیک پرتغال در عراق، تشویق سفرهای رسمی و اقتصادی متقابل و تلاش برای افتتاح سفارت پرتغال در بغداد شد.

از طرفی دیگر، سزاريو با تاکید بر تمایل پارلمان پرتغال برای توسعه روابط با عراق و گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف، اعلام کرد که دعوت رسمی برای بازدید از پارلمان عراق در اوایل سال آینده میلادی را پذیرفته است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این سفر فرصتی برای تعمیق گفت‌وگوهای پارلمانی و تحکیم روابط دوجانبه میان دو کشور فراهم کند.

منبع
واع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + سه =

دکمه بازگشت به بالا